Norges største Lottogevinst

Det har blitt vunnet flere store Lottogevinster av norske spillere. Men, det er fortsatt mulig å slå Norges største Lottogevinst.

Norges største Lottogevinst

Norges største Lottogevinst ble vunnet 18. august i 2017. Det var i spillet EuroJackpot at den norske Lottospilleren prikket inn riktige tall og vant hele 441 millioner kroner. Selv om dette er en virkelig stor gevinst, og det ikke er ofte at det er så store jackpotter i Lotto fra Norsk Tipping er dette en rekord som skal være fullt mulig å slå.

Nye rekorder?

Når det gjelder verdensrekord kan den bli vanskelig å slå. Denne er nemlig på hele 14 milliarder norske kroner. Spillet jackpotten ble vunnet i var PowerBall Lotto. I dag har det blitt enklere å spille Lotto på nett, og det har gjort at norske spillere kan delta i internasjonale trekninger. Det er også i disse spillene at jackpottene blir størst. For eksempel har DinoLotto en garantert jackpot på 50 millioner euro, noe som tilsvarer rundt 479 millioner norske kroner. Dette er med andre ord en jackpot som er stor nok til å bli Norges største Lottogevinst. Og trekninger foregår flere ganger i uken.

Slik spiller du Lotto på nett

For å spille Lotto på nett må du være registrert spiller på en av spillsidene som tilbyr online Lotto. I dag finnes det flere gode spillsider som også tilbyr Lotto. En av de beste er Bingo.com som tilbyr kuponger til alle de største Lottotrekningene. En annen spillside med online Lotto er Maria Casino. Det som er spennende med denne spillsiden er at de gir deg tilgang til alle de mest spennende trekningene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 × 3 =