Lotto system

Det nyeste innen Lotto på nett er Lotto system. Ved å bruke et system på Lotto kan du øke vinnersjansen på din Lottokupong. Her kan du lese mer om hvordan du leverer inn din Lotto systemkupong.

Lotto system

Lotto system på MultiLotto

Et Lotto system fungerer ved at du fyller inn flere Lottotall på en og samme kupong. Det betyr at dersom du skal spille en type Lotto hvor du normalt har 5 tall, vil fylle ut 6 eller flere tall på kupongen. Ved at du fyller ut flere Lottotall på en kupong vil det føre til at din vinnersjanse øker. Når det gjelder Lotto på nett er dette relativt nytt, men vi kjenner Lotto system igjen fra både Lotto og Viking Lotto. Fordelen med at dette nå er tilgjengelig for Lotto på nett er at du kan spille mange forskjellige typer Lotto med system.

Ulike typer Lotto

Systemlotto er som nevnt ikke noe nytt i seg selv, men for flere typer Lotto på nett er dette helt nytt. I dag er det blitt mer vanlig å levere inn Lottokupongene på nett, og det har også blitt vanlig å delta i utenlandske Lottotrekinger. Det som er spennende med utenlandske Lottotrekninger, er selvsagt at premiene er langt større enn hos Norsk Tipping. I dag kan du spille Lotto på nett i amerikanske, australske og europeiske trekninger. Her er jackpotten ofte på mange hundre millioner, og det er ingen tvil om at det gir ekstra spenning når Lottotallene trekkes ut.

Her kan du spille systemlotto

Ennå er det ikke alle spillsider som tilbyr systemlotto, men det finnes heldigvis noen. En av de beste Lottosidene på nett er Maria Casino. Her har du et av de beste utvalgene av online Lotto, og du kan selvsagt spille med Lotto system på alle de forskjellige spillene. Du kan levere dine Lottokuponger med system ved å følge denne linken:

PowerBall Lotto system

Her gir vi deg et praktisk eksempel på hvilke Lotto systemer du kan bruke på PowerBall Lotto. PowerBall er en type Lotto hvor du også må velge ut bonustall. Det som gjør dette så spesielt er at du kan vinne dersom du har et bonustall riktig, selv uten noen hovedtall riktig. Ved å bruke Lotto system på bonustallene kan du dermed øke vinnersjansen din betraktelig. Når du skal levere inn dine Lottokuponger på MultiLotto vil du se en fane som heter Systemspill. Det er på denne fanen du blir tatt med til Lotto systemet. Her kan du selv velge om du vil legge til ekstra hovedtall eller bonustall. Du kan også velge hvor mange ekstra tall du vil legge til i dine Lottorekker.